HUOLETI OY:LLE MERKITTÄVÄ PÄÄSIJOITUS COURAGE VENTURES FUNDSILTA

Tiedote 18.5.2017

Huoleti Oy on saanut pääsijoittajakseen amerikkalaislähtöisen Suomessa vaikuttavan Courage Ventures Fundsin.

Digitaaliseen terveys – ja hyvinvointialaan erikoistunut Courage Ventures Funds panosti Huoletiin 100 000 euron alkurahoituksella. Yhteistyö tulee vauhdittamaan yhtiön kansainvälistymistä entisestään.

Huomattavan sijoitusyhteistyön lisäksi Huoleti-sovelluksen teknisen toteutuksen kumppaneiksi lähtivät digitalisaation moniosaajayritykset Haltu Oy sekä Fast Monkeys.

Huoleti Oy tähtää kansainvälisille markkinoille, ja etsii jatkuvasti lisää rohkeita sijoittajia ja yhteistyökumppaneita.

Huoleti – sovellus vastaa tarpeeseen yhdistää avun tarvitsijat ja antajat. Vapaaehtoisuuteen perustuva palvelu tarjoaa käyttäjilleen vertaistukea ja apua arjen askareissa muilta samassa tilanteessa olevilta yhdistämällä heidät sairauden, perhetilanteen ja sijainnin perusteella toisiinsa. Käyttäjä täyttää sovelluksessa profiilin, jossa voi kuvata oman tilanteensa ja tarpeensa ja saada kohdennettua apua läheisverkostoltaan ja muilta sovelluksen käyttäjiltä. Sairastuneiden lisäksi sovellus tarjoaa tukea ja tietoa myös sitä tarvitseville läheisille.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Maria Lipsonen, COO
+358 50 5410780
maria (at) huoleti.fi

Carita Savin, CEO
+358 40 5621700
carita (at) huoleti.fi