Blogi.

Verkkovertaiset tukevat, kun arki on haastavaa

Noin 50 000 ihmistä Suomessa sairastaa tulehduksellisia suolistosairauksia, kuten Crohnin tautia ja haavaista paksusuolentulehdusta. Sairastuneet kaipaavat monipuolista tukea paitsi sairauden hoitoon, myös arjessa jaksamiseen.

Lue lisää

Huoleti Pohjoismaiden 50 lupaavimman vaikuttavuusyrityksen joukossa

Tanskalainen The One Initiative -projekti on valinnut Huoletin 7000 pohjoismaisen vaikuttavuusyrityksen listalta 50 lupaavimman joukkoon.

Lue lisää

Kuulumisia Huoletin käyttäjätarvetyöpajasta

Huoleti järjesti työpajan tulehduksellisia suolistosairauksia sairastavien käyttäjien kanssa Tampereella huhtikuussa. Työpajakeskustelujen keskiöön nousivat kokemukset vertaistuen merkityksestä sekä käyttäjäturvallisuudesta ja siihen liittyvästä käyttäjien yksityisyydestä.

Lue lisää

Syöpään sairastunut Henna: pää painuksiin ja eteenpäin

Henna Jussila on 30 vuotias Tamperelainen, jonka perheeseen kuuluu aviomies ja tiivis, sukulaisista ja ystävistä koostuva lähipiiri. Hennan elämä muuttui radikaalisti keväällä 2018 lääkärikäynnillä, jonka piti olla rutiini-tarkistus, mutta hänellä alettiinkin epäillä syöpää. Syöpätutkimukset aloitettiin hyvin pian, ja elokuussa Hennalla oli jo diagnoosi - hänellä todettiin syöpä.

Lue lisää

Bostonin peliskene tarvitsee Huoletia

Pienestä pitäen tiiviisti peliskenessä pyörinyt Huoletin Happiness Architect Jonna piipahti yhdessä maailman suurimmista pelitapahtumista.

Lue lisää

Vertaistuella kohti kokonaisvaltaisempaa terveydenhoitoa

Ihmisen sairastuessa, vammautuessa tai muun kriisin kohdatessa, ammattilaisten avun lisäksi myös vertaistuki on tärkeää. Saman kokeneet vertaiset antavat toivoa ja auttavat selviytymään. Vertaistuki on keskeistä potilaan kokonaisvaltaisessa toipumisessa. Haastattelimme Vertaistuki sosiaali- ja terveysalalla -kirjan vuonna 2018 julkaisseita YTT Anja Saarista ja YTT Irja Mikkosta.

Lue lisää

Huoleti on Health Awards 2019 –kilpailun kategorian Vuoden Terveysinnovaatio finalisti

Olemme todella otettuja ehdokkuudesta! Health Awards on vuodesta 2016 jaettu palkinto Suomen terveysalan huippusaavutuksille ja niiden tekijöille. Palkinnot jaetaan Vuoden Terveysteolle sekä Vuoden Terveysinnovaatiolle, ja voittajat saavat 5000 euron rahapalkinnot.

Lue lisää

Olipa kerran rintasyöpä -tapahtuma

Diagnoosin jälkeen elämä muuttuu. Shokkivaiheessa pelko tulevasta ja arjen pyörittämisestä alkaa vaikuttamaan. Vertaisverkosto auttaa esiin nousevissa kysymyksissä. Miten elämä muuttuu? Voinko saada lapsia? Miksi lääke ei auta?

Lue lisää

Huoleti Oy edustamaan Suomea parhaana terveysteknologia-alan palveluna YK:n World Summit Awardseissa

Vuoden 2018 World Summit Awardsin raati valitsi Huoletin yli 400 kansainvälisen terveys ja hyvinvointi -kategoriaan kuuluvan hankkeen joukosta

Lue lisää

On kiitosten aika

Wow wow wow! Rahoituskierroksemme päättyi tämän viikon tiistaina, ja nyt kun on nukuttu kunnon yöunet hyvin aktiivisen ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia avanneen Sveitsin reissun päälle, ehtii viimein sanoa tämänkin teille: suuret kiitokset rakkaat tukijat, sijoittajat, mentorit ja uudet huoletilaiset! Tervetuloa!

Lue lisää

Grüße aus der Schweiz!

Terveisiä Sveitsistä. Toimarimme Carita ja CTO Jukka ovat ministeri Saarikon ja Business Finlandin delegaation matkassa Sveitsin Baselissa, joka muuten tunnetaan englaniksi myös nimellä ”Center of Pharma Tech in the World”.

Lue lisää

HUOLETI POLKAISI KÄYNTIIN DIGITAALISEN RAHOITUSKIERROKSEN

Nyt se on virallista ja julkista: Huoleti on avannut digitaalisen rahoituskierroksen Invesdorin alustalla. Alustalle on koottu huima määrä tietoa puolitoistavuotiaasta yrityksestämme, ja kuka tahansa voi nyt tulla rahoituskampanjaan mukaan tukemaan kasvuamme.

Lue lisää

Missä viilettää Huoleti?

Startupin elämään mahtuu tiukkoja käänteitä ja jännittäviä tilanteita. Jos yksi asia on varmaa, niin se on eteenpäin meneminen! Huoleti on jälleen uudessa vaiheessa, jossa keskeisimmäksi ovat nousemassa käyttäjämme. Ota sinäkin Huoleti käyttöösi viimeistään nyt ja katso, mistä ilmiössä oikein on kysymys.

Lue lisää

Huoleti on myös läheisten palvelu

Lue lisää

HUOLETI-HAASTATTELUSSA KAJ KUNNAS - VAKAVA SAIRAUS MUUTTAA ELÄMÄNARVOJA JA LÄHENTÄÄ SUHTEITA RAKKAIMPIIN

Lue lisää

TUKIVERKOSTO TASKUSSASI - HUOLETIN TARINA

Lue lisää

Huoleti Oy ja Roche Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen.

Lehdistötiedoite

Lue lisää

Huoleti Oy:n tuottelias kevät: Tuotejulkistuksesta pilottiprojekteihin

Huoleti OY julkaisi pilottiversion sovelluksestaan Pohjoismaiden suurimman terveysalan startup- ja innovaatiotapahtuman Upgraded Life Festivalin yhteydessä 25. huhtikuuta.

Lue lisää

Huoleti Oy:lle merkittävä pääsijoitus Courage Ventures Fundsilta

Huoleti Oy on saanut pääsijoittajakseen amerikkalaislähtöisen Suomessa vaikuttavan Courage Ventures Fundsin.

Lue lisää