Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

  • HUOLETI Oy
  • Y-tunnus: 2808780-6
  • osoite: Biokatu 6, 33520 Tampere
  • kotipaikka: Tampere
  • rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö: Maria Lipsonen
  • osoite: Biokatu 6, 33520 Tampere
  • sähköposti: maria (at) huoleti.fi

Henkilörekisterin nimi

HUOLETI Oy:n sähköisten palveluiden henkilörekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain 8 §:n perusteella asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hoitamiseen, kehittämiseen ja analysointiin, tilastointiin, asiakasviestintään, markkinoinnin suunnitteluun ja kohdentamiseen, asiakaspalvelun kehittämiseen sekä liiketoiminnan suunniteluun ja seurantaan sekä yhtiön palveluiden tarjoamiseen ja parantamiseen. Rekisterin pääasiallisena käyttötarkoituksena on kerätä henkilötietoja rekisterinpitäjän omistaman mobiiliapplikaation, HuoletiApp:in, testaukseen ja tuotekehitykseen liittyen.

Rekisteröitävät tiedot

Henkilörekisteriin merkitään seuraavat tiedot:

  • yhteystiedot, kuten nimi, osoite, kotipaikka, puhelinnumero, syntymävuosi
  • asiakkaan toimittama vapaavalintainen kuva
  • kuvaus asiakkaan elämäntilanteesta ja mahdollisesta sairaudesta
  • paikannus- ja sijaintitiedot
  • mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään pääsääntöisesti rekisteröidyltä itseltään. Tietoja saadaan myös HuoletiApp:in avulla kerättävien sijainti- ja paikannustietojen perusteella, mikäli asiakas on antanut luvan tällaisen tietojen keräämiseen ja luovuttamiseen.

Henkilötietojen luovuttaminen

Tietoja voidaan luovuttaa henkilörekisteristä ainoastaan pakottavan lainsäädännön perusteella tai rekisteröidyn antaman suostumuksen perusteella. Tietoja voidaan siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle henkilötietolain sallimalla tavalla.

Rekisterin suojaus

Koko HUOLETI Oy:n henkilöstöllä ja sen lukuun toimivilla henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin. Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja rajatuin käyttöoikeuksin.

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö on tehtävä kirjallisesti ja lähetettävä allekirjoitettuna yllä mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Yhden tarkastuspyynnön käsittely vuodessa on rekisteröidylle maksutonta.

Rekisteröidyllä on lisäksi henkilötietolain 29 §:n mukaisesti oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Kirjallinen korjauspyyntö on lähetettävä yllä mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Muut rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 30 §:n mukaisesti oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttö laissa määriteltyihin tarkoituksiin. Tällainen kielto voidaan antaa milloin tahansa yllä mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tietoja päivitetty viimeksi 08.05.2017.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s